IJsselkade 8 7201HB Zutphen | 06 51 38 78 28 | info@eigenbesluit.nl

Blog

Nieuws

DSuitvaartbeurs

Op 27 oktober 2019 zal ik aanwezig zijn op de uitvaartbeurs in Eefde, georganiseerd door DSuitvaart.
Dit op de geboortedag van mijn zoon Jonathan, die 21 jaar zou zijn geworden..en mijn inspiratiebron is voor mijn coachingsbedrijf “Eigen besluit”. Omdat ik er in geloof dat het mogelijk is om na een diep verlies, toch weer verder te kunnen. Dit gedicht, als eerbetoon aan hem en alle anderen..
Elke naam
Elke naam, een licht
Elke naam, een belofte
Elke naam, en verbondenheid
Elke naam, een verhaal
Elke naam,en gezicht
Elke naam, een herinnering
Elke naam, noemenswaardig!
Marinus van den Berg

Het universum staat achter je

Geloof in positief denken. Ga weg van “Ja maar…” en inspireer mensen om te leven vanuit het verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

www.hetuniversumstaatachterje.nl

Happinez – Maya Angelou

Een tijdje geleden las ik een artikel in de Happinez over Maya Angelou. Ik werd geraakt hoor haar uitspraak; “Still I rise…” Wat betekent dat na een periode van rouw of verlies? Voor mij gaat het dan over veerkracht, weer opkrabbelen en letterlijk weer overeind komen. Stap voor stap jezelf weer ontdekken en weer voelen wat bij jou past. Opnieuw invulling geven aan je dag, je gewoontes en dat terwijl je verdriet hebt… Dat is niet gemakkelijk en daar is zeker geen vaststaand recept voor, maar het is wel mogelijk! Wat behulpzaam kan zijn is de gedachte en het weten dat je er immers bent en dat je de moeite waard bent om er te Zijn, omdat er maar 1 JIJ is! En die wil gezien, gehoord en geleefd worden.